Gele negle Amager

Få flotte nye Gele Negle på Amager. Neglestedet arbejdet på at åbne ny negleklinik på Amager, centralt omkring Sundbyerne eller Amagerbrogade.

I klinikken arbejdes der med produkter fra CND med fokus på Gele Negle og Brisa Lite og Shellac.

Gelenegle til alle begivenheder

Uanset om du skal være smuk og flot til en kommende stor begivenhed som et bryllup eller blot ønsker at se godt ud i hverdagens strabasser, så kan vi helt sikkert finde et design til dine negle der passer ind.

Gelnegle er ikke længere forbeholdt de fine damer på frederiksberg, det er blevet tilgengæligt for alle, og selvfølgelig har alle da ret til at blive frisket op. Hos Neglestedet er priserne til at komme i nærheden af, og selvom man ønsker en konstant opfyldning, så er det til at betale.

Foruden forlængelsen af dine egne negle, kan man også få pålagt en flot farve med Shellac eller dekoreret neglene med glimmer, sten eller stempel.

Gele Negle på Amager

Målet er at åbne klinikken med Negle på Amager i 2018. I forbindelse med åbning vil der være gode tilbud og arrangementer med Negle. Tilmeld dig derfor herunder og få besked når der er nyt, samt de gode åbningstilbud.

Dit Navnbr

Din E-mail* Jeg er imod spam - og du hører kun fra mig når det er relevant.