Gele Negle i Ringsted

Franske Gele negle med CND

Få nye flotte gele negle i Ringsted. Min negleklinik ligger i Vetterslev, kun 10 minutter fra centrum. Jeg laver gele negle til alle lejligheder.

Gele negle i Ringsted efter dine ønsker

Jeg laver både traditionelle franske negle, og gele negle med Shellac, glimmer og begrænset nail art.  Når du ankommer til min negleklinik i Ringsted, starter vi med sammen at finde ud af, hvilke negle du ønsker.

Gele Negle i mange farver

Når du ankommer i min negleklinik i Ringsted, har jeg et stort udvalg af Shellac farver, sten og anden udsmykning. Gele Negle behøver ikke altid være klassiske franske negle, men kan laves farvestrålende og pyntet med sten. Jeg starter altid behandlingen med at tale omkring dine ønsker.

Priser på gele negle i Ringsted

Da jeg er under uddannelse hos CND i Brisa Gele, så starter mine priser fra 300,- kr. Det betyder ikke, at du skal sætte dine forventninger ned, tværtimod så vil jeg kæmpe endnu mere for at levere endnu et flot resultat. OBS på at behandlingen kan tage lidt ekstra tid.

CND Negletekniker i Ringsted

Jeg er under uddannelse til CND negletekniker, og i min negleklinik i Ringsted, har jeg det nyeste udstyr og produkter fra CND.

Farverige Gele Negle

Gele Negle behøver ikke at være kedelige. Der er massere af muligheder for at gøre dine negle farverige med Shellac eller Gelish. Jeg har i min klinik i Ringsted, et stort udvalg af farver, sten og glimmer.