Shellac Amager

Få opfrisket dine negle med Shellac på Amager. Med Shellac uddannelsen fra CND i ryggen har jeg allerede udført de første mange hundrede shellac behandlinger. Klinikken holder i øjeblikket lukket, mens der arbejdes på opstarten af den nye flotte klinik på Amager.

 

Shellac centralt på amager

Klinikken vil blive placeret centralt på Amager, i nærheden af Amagerbrogade og sunderbyerne, i midten af København S.

I den nye negleklinik på Amager vil der blive lavet alle former for negle behandlinger, herunder Gele Negle, CND Shellac samt manicure og pedicure i alverdens farver og nuancer.

Jeg går meget op i altid at have det største og nyeste udvalg af de flotte farver fra CND, og sørger for at indkøbe ved alle lejligheder. Eksempelvis de flotte røde, sølv og gulv farver til Julens mange frokoster og begivenheder.

Priser på Shellac på Amager

Priserne starter fra 200kr på en Shellac behandling, men der vil i forbindelse med opstart af den nye negleklinik være rigtig gode åbningstilbud til VIP listen, samt i den første periode. Hvis du ikke allerede nu har tilmeldt dig som VIP, så skynd dig at gør det via formularen nederst på denne side.

Forstærkning af egne negle med Shellac

Foruden flotte farver er Shellac også brugt til at forstærke dine egne negle, og sørge for lang holdbarhed. Som udgangspunkt bør et sæt Shellac holde i mindst 14 dage før opfyldning. I nogle tilfælde kan man se en holdbarhed ud over de foreskrevne 14 dage, men her vil der typisk fremgå en tydelig kant som følge af ud voksning.

Bliv VIP og få gode åbningstilbud på shellac

Jeg forventer at den nye negleklinik åbnes i efteråret 2018, og du kan i den forbindelse blive VIP som indebærer invitation til reception, samt ekstra gode åbningstilbud.
Skriv dig op her med det samme, og undgå at gå glip af det hele.

Dit Navnbr

Din E-mail* Jeg er imod spam - og du hører kun fra mig når det er relevant.